Și eu sunt foarte mândră că fac parte din această frumoasă comunitate și postez cu drag rețete pregătite de mine pentru familia mea.
Vă invit să încercați și voi o rețetă delicioasă și foarte ușor de pregătit.
retete de suflet
Speli ciocănelele de pui, apoi îndepărtezi pielea și le usuci cu un șervet absorbant apoi le freci cu sare, piper și boia de ardei dulce.
Amesteci iaurtul cu zeama de lămâie și apoi adaugi usturoiul pisat, muștarul și pătrunjelul verde tocat și amesteci bine pentru a omogeniza compoziția.
Treci fiecare bucată de pui prin sosul de iaurt și apoi prin pesmet.
Așezi copănelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dai tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade C.
După 30 de minute, scoți tava din cuptor și așezi deasupra fiecărei bucăți de pui câte un cub de unt și introduci din nou la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade C.
Pentru garnitură, cureți cartofii și îi tai felii, îi ungi cu puțin ulei și presari condiment pentru cartofi și apoi îi amesteci bine.Îi pui în friteuza cu aer cald și îi lași (la 180 de grade C) până când se rumenesc intorcându-i pe toate părțile. În aproximativ 20 de minute vor fi gata.
Scoți bucățile de pui din cuptor și le așezi pe un platou alături de cartofi. Poți să îi servești cu gogoșari sau castraveți murați.