Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi

de mirela0911 in Pui, 1 Ian 2011 | 7156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 500 g cartofi rosii
  • 100 ml ulei de masline
  • 1/2 lgt boia dulce
  • sare, piper dupa gust
  • putin cimbru
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 mere
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi:

Se spala pulpele, se taie in doua si se sterg bine cu prosop de bucatarie. Uleiul se amesteca bine cu celelalte condimente. Pulpele se pun intr-o tava incapatoare si se ung bine cu uleiul. Cartofii se curata si se taie felii mai mari si se aseaza in jurul carnii. Se da tava la cuptor la 200 grade in jur de o ora, o ora si ceva (depinde de cuptor).

Inainte cu aprox 20 minute de a fi gata, se scoate tava din cuptor, se intorc cartofii pe partea cealalta, se pune ceapa rosie taiata felii, lamaia taiata in 6-8 bucati si merele curatate si taiate felii (sau cum doriti). Se da din nou la cuptor pana se rumenesc frumos toate. 

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi intregi si ciuperci champinion in vas roman