Pulpe de pui cu legume

de katty in Pui, 26 Ian 2017 | 3133 vizualizari

 

O mancarica delicioasa cu carne de pui si legume.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 150 gr fasole verde congelata
  • 6-8 ciuperci taiate in sferturi
  • sare
  • piper negru macinat
  • boia iute
  • rozmarin
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 lingurite amidon
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume:

Curatam pulpele, le crestam de 2-3 ori si le presaram cu sare, piper, boia iute si rozmarin. Le lasam 15 minute, apoi le punem  intr-o cratita in uleiul incins, acoperite cu un capac. Le intoarcem ocazional, pana se rumenesc pe toate partile si le scoatem pe o farfurie.
Intre timp, curatam morcovii si ii taiem  betisoare de 3-4 cm. Curatam ciupercile si le taiem in sferturi. Dupa ce scoatem carnea, punem morcovii in uleiul in care am prajit carnea. Ii lasam sa se inmoaie putin, apoi adaugam ciupercile si fasolea verde. Punem carnea inapoi, adaugam apa cat sa cuprinda legumele, sare, piper, cimbru, foi de dafin si lasam sa fiarba 10 minute. Amestecam amidonul cu 2-3 linguri apa rece, adaugam putina zeama calda de la mancare si turnam in cratita. Mai dam cateva clocote (5 minute) si stingem focul.
Servim mancarea cu cartofi copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la rotisor