Pulpe de pui cu mustar si smantana

de divainbucatarie in Pui, 20 Iul 2011 | 5934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui intregi,
  • 2 linguri mustar,
  • 200 g smantana,
  • 1 ceasca supa pui,
  • 4 fire cimbrisor,
  • cateva frunze de tarhon,
  • 1 catel usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mustar si smantana:

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem intr-un vas termorezistent. Punem verdeturi pe fiecare pulpa, turnam supa in vas, apoi adaugam usturoiul taiat in 4-6 bucatele si stropim pulpele cu ulei.

Acoperim vasul cu o folie de staniol si il punem in cuptor la 200°C pentru 30 minute. Dupa acest timp scoatem folia, adaugam smantana si continuam sa coacem pulpele pana se rumenesc pe ambele parti.

Le servim calde, cu o garnitura de cartofi copti, piure de cartofi sau orez, peste care punem putin sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mustar si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cipsuri din piept de pui