Pulpe de pui cu prune si vin

de La Ancuta in Pui, 24 Aug 2011 | 5307 vizualizari

 

Pui si prune? Ati ghicit: tot pentru Provocarea "Dulce Romanie" gazduita de Gaby.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1 ceapa maricica
  • 10 prune
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu prune si vin:

Spalam bine pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper
Ungem un vas cu ulei si asezam pulpele.

Curatam ceapa apoi o taiem ceapa juliene. Spalam si prunele, le scoatem samburii si le taiem sferturi.

Punem ceapa si prunele in tava cu pulpele. Turnam deasupra vinul si stropim cu putin ulei de masline.

Dam la cuptor, la foc potrivit. Stropim din cand in cand cu sosul format.

Cand s-au rumenit frumos pulpele stingem focul si servim calde cu sos si garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu prune si vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pui cu sos de lamaie