Pulpe de pui cu sos de ceapa

de MotanLaOale in Pui, 27 Mar 2013 | 11722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 3 cepe mari
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta tomate
  • 5 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de ceapa:

Pulpele de pui se curata si se spala bine.

Ceapa se cutata si se toaca marunt.

Morcovul se curata si se taie rondele.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste 2-3 minute.

Se presara vegeta, piper si boia dupa gust.

Se adauga si morcovul, putina apa si se  fierbe 5 minute.

Pulpele se presara cu vegeta, piper si boia si se pun in cratita peste ceapa si morcovi.

Se completeaza cu apa si se lasa la fiert pana este gata carnea, asa era reteta originala.

Eu de lenes am pus cratita in cuptor pentru 30-40 minute.

Am intors pulpele de doua ori.

Aproape de final se pune pasta de tomate si usturoiul taiat feliute si se mai tine la cuptor 10 minute.

La final se presara patrunjel tocat.

Este foarte buna cu mamaliguta si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui aromat