Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

de Gicuta in Pui, 21 Ian 2016 | 19508 vizualizari

 

Fragede, gustoase si simplu de preparat.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 4 catei mari de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • o frunza de dafin
  • boia
  • cimbru
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor:

Curatam, spalam si taiem pulpele in jumatati.

Le lasam la scurs si le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper.

Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si punem frunza de dafin.

Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam pana sosul din tava scade si pulpele se rumenesc frumos (aproximativ o ora).

Din cand in cand stropim pulpele din tava cu sosul format.

Cand sunt aproape gata, adaugam usturoiul taiat felii si mai lasam sa se rumeneasca impreuna.

Servim pulpele calde, alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu sos de tarhon