Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi

de kamy in Pui, 15 Oct 2010 | 5759 vizualizari

 

asta a mancat Sabina azi....s-a strambat cand a vazut pastele mele...dar ea a ..".ingurgitat" azi o gramada de E-uri.....

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 punga Maggi-pui fraged cu usturoi
  • 2 cartofi
  • unt
  • lapte nucsoara
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi:

Am spalat bine pulpele,le-am taiat in doua,le-am sters bine cu un servet absorbant,le-am bagat in punga Maggi,am pus concentratul peste ele,am legat punga ,le-am"haltacarit"bine,am asezat punga cu pulpele intr-o tava,am gaurit punga din loc in loc cu o scobitoare,am introdus tava in cuptorul incins unde am lasat-o 1 ora la foc mic.

Cartofii i-am curatat,i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert.Cand au fost fierti,am scurs apa,i-am frecat bine cu mixerul,am adaugat o lingurita de unt,lapte cate putin,pana a ajuns piureul la consistenta dorita si la sfarsit sarea si un praf de nucsoara.

Am facut o salata cu rosii,gogosar si ceapa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 12:23

ieri a fost post dar astazi putem manca si noi................

lilik 1

16.10.2010, 16:36

si cum sigur nu mai ai iti las furcile si merg sa-mi fac

kamy 1

17.10.2010, 19:21

ms si pofta buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]