Pulpe de pui in foietaj

de oanapl in Pui, 14 Ian 2018 | 4124 vizualizari

 

Această rețetă am pregătit-o cu mai mult timp în urmă, iar acum răsfoind folderele din calculator, am dat peste ea și m-am gândit să o postez deoarece a fost delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui inferioare
  • 100 g ciuperci
  • 200 g piept de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • ardei rosu
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 20 g susan
  • 1 pachet foietaj
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in foietaj:

Speli si usuci cu servetele absorbante pulpele de pui dezosate.

Dai pieptul de pui prin masina de tocat, iar ciupercile (din conserva), ceapa verde si ardeiul rosu le toci marunt. Amesteci carnea tocata, ciupercile, ardeiul, ceapa verde, cascavalul (dat pe razatoare), cimbrul, sarea, piperul si un ou. Cu amestecul obtinut umpli pulpele de pui.

Dupa ce au fost umplute rulezi pulpele printr-o suvita de 1 cm de foietaj, dupa care le ungi cu un ou batut si le presari cu susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade C si le lasi pana cand se rumenesc frumos (aproximativ 35-40 de minute).

 

Le servesti calde, taiate rondele. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu gutui