Pulpe de pui in sos

de getix in Pui, 3 Iul 2011 | 4415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui,
  • 100 ml vin, 
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 2 linguri bulion,
  • 1 lingurita boia dulce, 
  • 1/2 lingurita boia iute,
  • 1 lingurita oregano, 
  • cimbru,
  • sare,
  • usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos:

Pulpele de pui se spala si se curata de piele . Intr-un bol se pregateste sosul din ingredientele de mai sus (se amesteca toate condimentele cu uleiul si vinul) apoi se rastoarna peste carne. Daca mai este nevoie de lichid se completeaza cu putina apa .

Se introduc la cuptor. Se servesc cu  diferite garnituri  .

Eu am ales  piure de cartofi  si cu  salata de castraveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pulpe de pui