Pulpe de pui la cuptor

de T I M E A in Pui, 23 Mar 2013 | 23274 vizualizari

 

Cred ca sunteti de acord cu mine ca aceasta mancare este minunata pentru o zi de sambata sau duminica in familie. Pulpe rumenite, piure de cartofi si salata de ardei copti = un pranz perfect.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe inferioare de pui
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • 1 cana mica de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu toate condimentele.  

Pulpele de pui spalate si curatate de eventualele pene care nu au ce cauta acolo, le trecem prin uleiul condimentat si le asezam intr-o tava.  

Daca ramane ceva sos il turnam peste pulpe, apoi adaugam apa in tava si dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 45-50 minute.  

La intervale de 15 minute intoarcem pulpele de pe o parte pe alta.  

Verificam cu o furculita daca carnea este patrunsa inainte de a scoate din cuptor.

Servim cu piure de cartofi si salata de ardei copti.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Putem folosi si pulpe superioare

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu vin la cuptor