Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei

de Constelatialeu in Pui, 30 Iun 2016 | 3989 vizualizari

 

Ceva rapid si gustos....

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui, nu foarte mari
  • 4 rosii
  • 1 ardei capia mai maricel
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei:

Mai intai ne ocupam de pulpe, le curatam, taiem si spalam bine, apoi le condimentam cu sare, piper si cimbru si le lasam sa stea cat timp taiem rosiile si ardeiul in cubulete.Punem tuciuletul pe foc, lasam sa se incinga, adaugam ulei si apoi bucatile de pui, le lasam sa se rumeneasca , apoi adaugam rosiile, ardeiul si usturoiul, amestecam bine si punem un capac peste tuciulet. Reducem focul si lasam sa se patrunda ardeiul si rosiile, la inceput isi lasa zeama, lasam sa scada un pic.Ridicam capacul si mai lasam cca 10 min.Se poate servi cu garnitura de piure sau cartofi prajiti, fiecare cu ce doreste...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati