Pulpe de pui marinate la gratar

de MotanLaOale in Pui, 14 Dec 2018 | 5099 vizualizari

 

Stiu ca mult mai bune ar fi facute pe gratar cu carbuni dar viata la bloc are restrictii si au iesit foarte bune si pe aragaz.
"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpe de pui dezosate
  • condiment pentru pui
  • condiment pentru gratar
  • boia dulce
  • boia iute
  • amestec de ierburi de gradina
  • cimbrisor
  • piper
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate la gratar:

Pulpele se curata de pieliti si zgarciuri si se spala.

Se usuca cu servetele absorbante si se pun intr-un castron.

Se presara cu sare si condimentele, se pune uleiul, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile.

Se lasa cel putin 4 ore la frigider acopetite cu folie alimentara.

Se incinge gratarul, se unge cu slanina si se pun pulpele la fript.

Se intorc de cateva ori pana de rumenesc frumos.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu exotic de curcan cu ananas