Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 4483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 pulpe de pui, curatate de piele
  • 2 cepe, tocate marunt
  • 350 gr pastarnac, taiat fasii
  • 300 ml zeama de supa de legume
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita thym maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac:

Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga ½ lingura ulei si prajeste carnea pana se rumenste. Intr-o cratita adauga ½ lingura ulei ramasa si caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.

Adauga in cratita cu ceapa pulpele de pui si pastarnacul.Amesteca mustarul cu mierea si zeama de supa de legume si toarna totul peste pulpe si pastranac.Presara deasupra thym.Acopera cratita dupa ce da intr-un clocot, apoi lasa sa fiarba la foc mic 1 ora.Asezoneaza dupa gust si serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]