Pulpe de pui pane la cuptor

de Lau in Pui, 27 Feb 2018 | 2730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 2 oua
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri faina
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 100 g faina
  • 200-300 g pesmet
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane la cuptor:

Intr-un bol batem ouale cu condimente dupa gust, adaugam faina in ploaie si treptat laptele, amestecand continuu

Trecem pulpele fara piele si condimentate inainte) prin faina amestecata cu sare si piper (eu am adaugat si susan), dupa care le trecem prin amestecul de lapte, prin pesmet.

Le scuturam de pesmetul in exces si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pranz complet, pulpe de pui la cuptor cu pilaf de orez