Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci

de Bucataras Diana in Rata, 12 Mai 2018 | 2825 vizualizari

 

O combinatie inedita si poate considerata de unii ciudata :D dar buna. :P

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de rata
  • zeama de la o lamaie
  • 250 g capsuni
  • 200 g branza de vaci
  • 1-2 legaturi leurda
  • 100 g seminte de dovleac
  • sare
  • piper
  • oregano proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci:

 

Spalam pulpele, le asezam intr-o tava, le saram, piperam si stropim cu zeama de la o lamaie si le lasam la marinat pentru circa jumatate de ora.

Spalam capsunile si le indepartam coditele, apoi le blendam, adaugam branza de vaci si omogenizam. Adaugam semintele de dovleac, leurda tocata, amestecam si potrivim gustul de sare si piper. Asezonam cu oregano proaspat dupa gust si dam piureul la frigider pana sunt gata pulpele.

Dupa ce au stat pulpele la marinat, acoperim tava cu folie de aluminiu le dam la cuptorul preincins la 200 grade C, pentru circa 30 de minute, apoi scoatem folia si le dam iar la cuptor pana se rumenesc, intorcandu-le pe ambele parti si stropindu-le cu zeama din tava.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]