Pulpe dezosate la cuptor, cu vin si busuioc

de Bucataras Monica in Pui, 4 Apr 2016 | 4710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate la cuptor, cu vin si busuioc:

Pasul1: Spalam pulpele si le lasam la scurs.

Pasul2: Ungem o tava cu ulei.

Pasul3: Intr-un bol adaugam 4 linguri de ulei de floare soarelui,busuioc,cimbru,sare,piper.

Pasul4: Ungem pulpele cu amestecul de condimente.

Pasul5: Asezam pulpele in tava si lasam la cuptor circa 15 minute, dupa ce timpul s-a scurs,scoatem tava si turnam peste pulpe un pahar de vin alb. Mai lasam la cuptor cam 20 de minute!

Pot fi servite alaturi de o salata verde sau de muraturi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate la cuptor, cu vin si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (7)

Rocsi 1

05.04.2016, 10:49

Bune mai sunt!

Geanina87 1

05.04.2016, 11:49

Rahela Velicu 1

06.04.2016, 16:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]