Cred ca mai fiecare bucataras si nu numai a auzit de Buddy Valastro - marele Cake Boss :))
Pe langa minunatele torturi pe care le face si cu care ma surprinde placut de fiecare data, e si un mare bucatar. Am urmarit cateva emisiuni la Tv cu el in bucatarie si pe langa multele retete cu branza ce le pregateste, ca de, e de origine italiana si pune parmezan pe tot ce apuca, a facut si acest pui care mi-a atras atentia.
Pentru pesmet el a folosit ceva condimente italienesti dintr-o punga unde habar nu am ce avea, dar am adaptat eu in asa fel incat sa fie si puiul meu gustos.
In rest cred ca i-am cam respectat reteta din ce imi aduceam aminte, pentru ca am prostul obicei de a nu nota cand vad ceva ce imi place.
Sper sa va placa!
Spalam bine pulpele si le luam jos pielita.
Pregatim trei farfurii: in prima punem faina, in a doua ouale batute si in a treia pesmetul amestecat cu toate condimentele de mai sus.
Dam fiecare bucata de carne prin faina, apoi prin ou si apoi prin pesmetul condimentat.
Prajim in uleiul incins pe ambele parti.
Scoatem carnea prajita pe un prosop de hartie.
Punem apoi pulpele prajite intr-o tava dreptunghiulara potrivita si turnam peste pulpe zeama din borcanul de ardei copt.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 15 minute.
Scoatem din cuptor si asezam feliile de ardei copt peste pulpe si in tava, acoperim cu folie de aluminiu si dam din nou la cuptor timp de 30 min.
Servim cald!
Pofta buna.