Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin

de Sidy in Pui, 29 Aug 2010 | 8716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui
  • cartofi noi
  • 100 ml vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • o ceapa rosie
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin:

Pulpele se spala se sterg bine de apa apoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare, piper, boia sau alte condimente pentru friptura si se dau apoi la rece pina ne facem noi celelalte operatiuni.
Cartofii noi se curata bine apoi se taie fiecare in patru.Ceapa rosie se taie rondele iar usturoiul in feliute subtiri.
Se amesteca ceapa si usturoiul cu cartofii si se pun in vasul roman( dupa ce acesta a stat macar o ora si 1/2 , in apa la inmuiat)peste care punem sare , piper, cimbru si bucatele de unt.
Pulpele le scoatem de la rece , le aranjam peste cartofi , adaugam vinul si presaram deasupra boia si alte bucatele de unt.Deasupra vasului punem folie de aluminiu.
Dam la cuptorul dinainte incalzit sa se coaca bine si carnea si cartofii. Dupa aproximativ o ora luam folia pentru ca pulpele sa faca o crusta frumoasa deasupra.
Se presara patrunjel verde peste pulpe si cartofi ( dupa ce s-au copt)si se serveste cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

29.08.2010, 17:29

ce draguta esti sidysuper bune pulpitele si chiar face minuni vasul astaasa ca 5 furcu

Julie 1

30.08.2010, 08:45

Vreau si eu o minune din asta!

elena1988 1

22.03.2011, 18:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Stroganoff