Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo

de Bya Ralu in Pui, 12 Mar 2012 | 3713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pulpe superioare
  • 4 felii de prosciutto coto
  • sare,piper,vegeta
  • ulei masline
  • vin alb

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo:

Spalam bine bucatiile de pui,le curatam de grasimea in plus si le condimentam. Pregatim feliile de prosciutto si invelim fiecare bucata de pui, dupa care le punem intr-o tigaie cu putin ulei de masline, se intorc pe o parte si pe alta si se adauga apa cat sa acopere. Dupa ce scade apa se adauga si o ceascuta de vin alb si inca putina apa, se lasa timp de 20 min si se pot servi cu orice garnitura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]