Pulpe umplute la cuptor

de Corinuta in Pui, 26 Noi 2010 | 11795 vizualizari

 

a la Robert si de dragul lui Dia ;)

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui dezosate
  • 70 g masline negre
  • 5 felii de kaiser
  • 100 ml vin
  • sare, piper macinat
  • ulei ptr uns tava
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute la cuptor:

Se spala pulpele si se lasa la scurs. Se feliaza maslinele si kaiserul.

Se condimenteaza cu sare si piper fiecare pulpa, se aseaza in interior felioare de masline si kaiser, dupa care se pliaza si se pun intr-o tava rezistenta unsa cu ulei.

Se toarna peste ele vin la temperatura camerei si se dau la cuptor pana se rumenesc cca. 40 de minute. Optional se pot intoarce dupa 20 de minute pe cealalta parte.

Foarte simplu si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (24)

Corinuta 1

11.07.2013, 18:07

Multumesc! bune-o fost Bya ca de-atunci n-am mai facut!

babi5 1

04.09.2013, 18:07

Corinuta 1

04.09.2013, 18:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa