Punch de Halloween

de Bucataras in Cocktail, 27 Oct 2017 | 5756 vizualizari

 

Cu un punch cred ca este cea mai sigura si usoara varianta de a incepe o petrecere acasa, astazi voi prepara un Halloween punch, monstruos, dar delicios.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml rom
  • 200 lichior piersici
  • 300g ananas
  • 150 ml lime
  • 20g ghimbir
  • 20 frunze menta
  • 100 ml sirop zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punch de Halloween:

La preparare vom folosi un blender, un polonic, iar in loc de bol vom folosi un dovleac pe care l-am curatat in interior si l-am desenat in tema petrecerii.
Pentru inceput punem in blender ananasul, zaharul, ghimbirul, si jumatate din cantitatea de menta. 
Mixam pana obtinem un piure.
Turnam toate ingredientele in dovleacul pe care l-am curatat bine in prealabil.
Adaugam gheata si amestecam cu polonicul pana se omogenizeaza bine ingredientele.
Decoram dovleacul cu jeleuri monstruoase si menta.
Paharele le vom glazura cu zahar si sirop grenadine.
Punem pe o farfurioara zahar si grenadin, apoi borduram buza paharului.
Intoarcem paharele cu gura in sus pentru a se scurge glazura pe pahar.
Aceasta a fost reteta de punch monstruos.

Party like a superstar :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Punch de Halloween" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

dantes 1

28.10.2017, 08:07

Delicios!

Cofetarul Vesel 1

28.10.2017, 11:37

Rocsi 1

28.10.2017, 19:30

Arata bine! As gusta si eu putin!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]