Pungute de clatite cu carne

de anisoara in Vita, 26 Mai 2010 | 9834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 clatite
  • 150 gr de carne tocata de vita
  • 4 oua
  • 50 gr de cascaval
  • sare
  • piper negru
  • 3 linguri de faina
  • ulei pt prajire
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pungute de clatite cu carne:

Carnea tocata se prajeste in tigaie cu ulei si ceapa pina este gata, se adauga sare si piper negru si se raceste.
In carne se taie cubulete de cascaval sau ras prin razatoare si se amesteca totul cu un ou crud. Puteti sa puneti umplutura un pic la microunde, ca sa se topeasca cascavalul si sa se prinda mai bine umplutura.

Se taie clatitele in doua si se umple fiecare clatita cu umplutura din carne. Urmariti fotografiile de mai jos.

Se bat ouale intr-un vas adinc. Se toarna faina in alt vas. Tigaia se incalzeste bine cu uleiul. Se tavaleste fiecare triungi facut din clatita prin faina, se apasa bine sa se imbibe faina, se tavaleste prin ou si pe urma se prajeste in tigaie pe o parte si alta, timp de 4-5 minute. Se procedeaza cu toate clatitele la fel.

Aceste pungulite au fost prajite in ulei de masline si au iesit mai uscative la gust, dar in combinatie cu sosuri sau salate din legume proaspete sunt foarte gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pungute de clatite cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

27.05.2010, 13:44

Bune, foarte bune pungutele !

violette 1

27.05.2010, 14:14

Apetisante...

anisoara 1

28.05.2010, 15:12

Cu placere , puteti sa aplicati aceasta METODA cu diferite impluturi -dulce sau sarate, sunt la fel de gustoase si se vede interesant pe farfurie aranjate. daca veti reusi sa preparati clatite subtiri- nimemi nu o sa inteleaga ce fel de mancare se mananca si cum se prepara.
Va doresc la toti un sfarsit de saptamaina u succese, si suzati-ma a nu poti sa stau la taifas cu voi, dar recete va promit.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vitel cu ardei si cascaval