Daca tot a ramas putin mamaliga de cu seara, sotul meu si-a adus aminte de copilarie, cand ii facea bunica acesti puricei. Recunosc ca pana la el, eu un am cunoscut acest fel de mancare :)
Dai si cauta, citeste, si iar cauta, si in final am gasit ceva dar desigur am facut o adaptare, ca prea bine mirosea slaninuta afumata.
Mamaliga o taiem cubulete, iar slaninuta fasiute subtiri. Incingem uleiul in tigie, adaugam mamaliga si slaninuta si prajim pe toate partiel timp de vreo 10 minute, pana incepe sa se rumeneasca. Nu va spun cum poate sa miroasa...
Cand s-a rumenit mamaliga, batem ouale cu sare si piper ca pt omleta si turnam peste mamaliga. Amestecam sa cuprinda oul toate bucatelel de mamaliga, iar cand este aproape gata punem branza maruntita si parmezanul si mai amestecam putin pe foc.
Gata! servim cu muratruri asortate!