Quiche Lorraine

de mimmi in Pui, 5 Mar 2012 | 5847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente crusta :
  • 250 g faina alba,
  • 130 g unt,
  • 1 galbenus de ou,
  • un praf de sare,
  • Umplutura:
  • 3 oua,
  • 200 g iaurt Nutriday ,
  • 200 g cascaval,
  • 100 g muschi file,
  • 150 g piept de pui,
  • un praf de sare si piper,
  • 1 ceapa  alba,
  • busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorraine:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus . Punem aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.

Pieptul de pui il taiem cubulete sau felii si il calim intr-io lingura de ulei. Ceapa se taie julienne, razalim cascavalul, muschiul file il taiem cubulete. Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu iaurtul si cascavalul, condimentam cu sare si piper.

Intindem aluatul intr-o tava cu pereti detasabili si dam tava la cuptor pentru 10-15 minute. Peste aluat intindem 1/2 din ceapa, carnea, peste carne adaugam restul de ceapa iar pe deasupra adaugam compozitia cu iaurt.  Presaram putin busuioc si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute dupa care o putem servi .

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci si carne tocata de pui