Raffaello aperitiv

de EUGENIAivan in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2011 | 18090 vizualizari

 

sunt cele mai bune aperitive si chiar seamana cu bomboanele raffaello

 

INGREDIENTE

  • 250 - 300 grame branza de vaci grasa
  • 1 - 2 catei de usturoi
  • 300 - 350 grame cascaval(ras)
  • 1 - 2 linguri de maioneza Hellmann's
  • sare
  • piper
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello aperitiv:

Se pun intru-un caston branza de vaci cu maioneza sarea,piperul si se amesteca bine pana obtinem o pasta omogena.

Se adauga usturoiul pisat sau dat pe razatoare pe partea mica.

Se amesteca din nou.

Apoi se adauga cascaval ras 100 grame si se amesteca din nou.

Apoi se ia o lingurita si se formeaza bilute care se dau prin restul de cascaval ras.

 

TIPS-URI

1

pe platoul se rade putin cascaval ca sa nu se lipeasca raffaellele

2

se pot pune pe frunze de salata verde (dau mai bine)

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in cuib de rosii