Raffaello cu suc de portocale

de Rocsi in Prajituri, 5 Feb 2011 | 5831 vizualizari

 

Am pornit de la reteta de baza,a mihai ce am facut-o la sarbatori ,dar am schimbat putin ingredientele...si au iesit niste bomboane delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 180 ml suc de portocale
  • coaja rasa de la o portocala
  • 200 gr zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr ciocolata alba
  • 480 gr lapte praf(ATENTIE:daca laptele praf e de magazin atunci s-ar putea sa va intre mai mult deoarece cam inmoaie..eu am avut din fabrica )
  • 80 gr nuca cocos+ cocos pentru tavalit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello cu suc de portocale:

Stoarcem 2-3 portocale pana obtinem cele 180 ml suc de portocale.

ciocolata alba o dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

untul il punem impreuna cu zaharul,intr-o craticioara.

le punem pe foc pana ce zaharul se topeste.

apoi o luam de pe foc si o lasam 5 minute la racorit.

adaugam sucul de portocale si coaja de la o portocala,rasa.

dupa care punem esenta de vanilie,80 gr nuca de cocos si ciocolata alba rasa.

amestecam bine toate aceste ingrediente.

la urma amestecam laptele praf treptat si invartim bine de tot,pentru a nu se forma cocoloase.

lasam sa se raceasca putin,nu foarte tare.

formam bilute si le dam prin nuca de cocos.(puteti sa puneti si alune in mijloc,eu de acesta data am renuntat,le-am facut simple).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello cu suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

mena29 1

07.02.2011, 10:58

Sunt sigura ca sunt delicioase asa ca vreau si eu

Rocsi 1

07.02.2011, 15:07

multumesc mult fetelor cand vii tu ionela e post,asa ca iti fac altceva de post

adry88 1

21.05.2011, 15:23

vreau si eu la cat de bn arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu struguri si crema cu must