Rasol de porc cu sos de hrean

de Bucataria_Portocalie in Porc, 17 Ian 2010 | 24013 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • rasol de porc (3, 4 buc)
  • 3, 4 cartofi

Pentru sosul de hrean avem nevoie de:

  • hrean (2, 3 buc mai mari)
  • 1 lingurita sare
  • 50 ml otet de vin alb
  • 100 ml vin rosu
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu sos de hrean:

PREPARARE:

Fierbem rasolul de porc la foc mic 2,3 ore pana se desprinde carnea de pe os. Aproape de sfarsit adaugam si 3, 4 cartofi curatati.

Servim cu sos de hrean si mamaliguta.

Sosul il pregatim astfel:

Radem hreanul pe razatoarea mica.

Adaugam peste hreanul ras un pahar mic de apa clocotita si acoperim 10 min

Punem otetul si vinul rosu. Cantitatile de otet si vin le puteti adauga dupa preferinte

TIPS-URI

1

Daca mai ramane sos, se poate pastra intr-un borcan cu capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras