Rasol de vita in sos de ceapa

de Bya Ralu in Vita, 11 Dec 2014 | 7800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 bucati rasol de vita cu os
  • 2-3 cepe rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rosu
  • Ulei de masline
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • unt
  • vegeta,piper,cimbru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vita in sos de ceapa:

Rasolul de vita se pune intr-o cratita cu apa la fiert(eu am facut o ciorbita) timp de 1 h- 1.30 h .

Ceapa se toaca marunt,ardeiul se taie cuburi ,se pune unt si se pun la calit 5 minute.

Se stinge cu vinul rosu,se lasa pana cand se evapora alcoolul si se adauga cutia de rosii cuburi si usturoiul tocat marunt.

Se lasa la foc mic,sa scada zeama,se adauga bucata de vita si se mai comleteaza cu zeama din supa in care a fiert.

Cand este gata se presara patrunjel proaspat.

TIPS-URI

1

se serveste cu garnitura de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb cu legume și muștar