Rasol din cap de porc

de mihaelaM in Porc, 1 Iun 2011 | 19390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de cap de porc
  • 1morcov
  • cimbru
  • busuioc
  • piper
  • 2-3 foi dafin
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol din cap de porc:

Capul  il taiem in bucati apoi il punem intr-o oala cu apa peste care adaugam toate condimentele mentionate mai sus.

Lasam sa fiarba pana ce carnea se desprinde de pe oase.

Scoatem carnea intr-un lighenas si adunam fiecare oscior.

Se poate servi cu usturoi sau cu hrean(eu nu am avut hrean asa ca am facut un sos de usturoi)

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol din cap de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat