Rasturnata cu struguri

de Constelatialeu in Dulciuri, 3 Oct 2015 | 4043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g margarina rama
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 500 g boabe struguri negrii
  • 3 linguri zahar
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasturnata cu struguri:

Pregatim o tava cu dimensiunile de 28/18 cm cu hartie de copt,presaram 3 linguri de zahar si asezam boabele de struguri.Apoi pregatim blatul.topim margarina si o lasam sa se raceasca.

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare.Galbenusurile impreuna cu zaharul le mixam pana devin o spuma, apoi adaugam margarina topita si racita ( sa fie calduta nu rece de tot ), mixam bine.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si la final incorporam albusurile batute spuma, avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente.

Turnam compozitia peste struguri,dam tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii.Scoatem tava din cuptor si o lasam sa se racoreasca,apoi o rasturnam pe un platou. Se portioneaza rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasturnata cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete de toamna cu struguri si zmeura