Rasucele

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 8300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g foietaj ,
  • 6 felii taiate subtiri jambon,
  • 1 ou,
  • 150 g cascaval razalit ,
  • busuioc.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucele:

Se lasa foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Dupa care se intinde mai subtire cu sucitorul. Pe jumatate din suprafata foietajului se aseaza feliile de jambon, peste care se pune cascavalul razalit. Se impatureste cu cealalta jumatate, se taie in doua pe lungime dupa care se taie fasii de 1,5-2 cm. Se rasucesc fasiile,se pun intr-o tava pe hartie de copt si le ungem cu ou batut amestecat cu busuioc. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]