Rasucele

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 7647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g foietaj ,
  • 6 felii taiate subtiri jambon,
  • 1 ou,
  • 150 g cascaval razalit ,
  • busuioc.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucele:

Se lasa foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Dupa care se intinde mai subtire cu sucitorul. Pe jumatate din suprafata foietajului se aseaza feliile de jambon, peste care se pune cascavalul razalit. Se impatureste cu cealalta jumatate, se taie in doua pe lungime dupa care se taie fasii de 1,5-2 cm. Se rasucesc fasiile,se pun intr-o tava pe hartie de copt si le ungem cu ou batut amestecat cu busuioc. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor