Ratatouille cu tofu si gremoulata

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 19 Iun 2016 | 2377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • ulei de masline
  • sare celtica cu ierburi
  • piper
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 4 rosii
  • 200 grame tofu cu rosii uscate la soare si ierburi provencale sau 200 grame tofu si 10 grame ierburi provencale
  • Pentru gremoulata:
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 lamaie
  • 1 catel de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille cu tofu si gremoulata:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se taie vinetele cuburi, se stropesc cu 3 linguri ulei de masline, sare si piper. Se aseaza intr-un singur strat, intr-o tava potrivita pentru cuptor si se coc 10 minute.

Intre timp se taie dovlecelul longitudinal in 2, apoi in felii, se taie ardeiul fasii, ceapa in 8, iar rosiile in 6 si se amesteca cu 3 linguri de ulei, sare si piper si daca se folosesc ierburi provencale, se adauga si acestea. 

Se adauga in tava cu vinete, se amesteca si se coc 20 de minute. 

Intre timp, se taie tofu cuburi si se soteaza in putin ulei de cocos sau de masline cateva minute, pana devine crocant. Se pastreaza cald. 

Se toaca patrunjelul si se amesteca cu usturoiul tocat si coaja de lamaie. 

Se serveste ratatouille cu tofu si gremoulata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille cu tofu si gremoulata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei si leurda