Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 16177 vizualizari

 

Ideea mi-a dat-o o minunata prietena Vio si-i multumesc....cu multa vreme in urma...le fac de regula la marile sarbatori...sunt vesele si de multe ori si copiii doresc sa le orneze...o joaca la bucatarie....

 

INGREDIENTE

  • maioneza
  • oua( cate dorim sa umplem)
  • branza( eu am pus feta)
  • patrunjel de decor
  • masline
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza:

Fierbem ouale tari si apoi dupa ce se racesc le taiem in doua pe lung. Scoatem galbenusurile pe care le vom folosi la alta salata...sau chiar la maioneza asa cum am facut eu...

Nu voi scrie cantitatile pentru ca fiecare face cate ratuste doreste.

Capul il facem din bilute de branza si-l fixam cu o jumatate de scobitoare.

Aripioarele din bucatele de morcov, iar ochisorii din masline.

Pentru valuri avem nevoie de mai multa  maioneza.

Ratustele le vom umple cu branza  si le vom aseza cu grija pe valuri.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion