Rebra - prajitura bulgareasca

de mihasara in Dulciuri, 12 Ian 2016 | 5715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g nuci macinate
  • 500 g zahăr
  • 4 albusuri
  • 1 lingură oţet
  • zeama de lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rebra - prajitura bulgareasca:

  1. Frecam albusul cu otetul si zaharul pana se transforma in bezea.
  2. Amestecam jumatate de bezea cu nuca macinata si putina zeama de lamaie.
  3. Se formeaza un aluat taricel care trebuie intins in sucitorul intre 2 foi de hartie de copt.
  4. Deasupra foii de nuca intindem cealalta jumatate de bezea.
  5. Taiem prajitura in forma dreptunghiulara si le asezam in tava.
  6. Le dam la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade. 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rebra - prajitura bulgareasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]