Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat

de Aletta in Mancaruri de legume, 2 Dec 2015 | 52093 vizualizari

 

Foarte, foarte, foarte gustoase!!!!!
Va recomand cu drag Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat!

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat:

  • 500 g ciuperci champignon
  • o ceapa
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingura de faina
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat:

Cum se prepara Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat:

Ciupercile se spala si se decojesc.

Se taie in bucati mai mici sau se lasa intregi.

Ceapa se toaca marunt si se pun cateva minute la calit in 2 linguri de ulei.

Se adauga si ciupercile.

Se lasa pe foc pana cand scade apa care o vor lasa ciupercile.

Se face un sos din jumatate de lingura de faina cu 50 ml lapte si se adauga peste ciuperci cand le-a scazut apa.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se adauga si cele 2 linguri de smantana, se mai tine 2 minute pe foc.

Se presara patrunjel ( eu am avut doar patrunjel uscat)

Se poate servi cu o portie de Cartofi natur sau simpla, cu Mamaliga

Prietenii nostri de la Gustos.ro va propun sa incercati si reteta de Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel verde proaspat pentru un gust mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Aletta 1

03.12.2015, 22:42

Rocsi

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 13:54

bune, bune!

Aletta 1

04.12.2015, 22:45

Mersi Daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu lapte de migdale