Reteta de lasagna cu carne de porc si sos Bechamel

de mirela0911 in Lasagna, 29 Oct 2017 | 26607 vizualizari

COMENTARII (32)

mirela0911 1

31.10.2017, 20:15

Miha

mirela0911 1

31.10.2017, 20:16

Xana multumesc!

mirela0911 1

31.10.2017, 20:16

Adi Dantes va multumesc!

mirela0911 1

31.10.2017, 20:17

Rahela

kytz 1

03.11.2017, 08:49

Bună tare!

Cristina_23 1

16.08.2021, 15:11

Foarte interesanta rețeta. O întrebare...este recomandat acoperirea vasului cât timp va sta la cuptor?
Mulțumesc

mirela0911 1

17.08.2021, 06:37

Cristina_23 multumesc! Se poate acoperi vasul cat sta la cuptor iar in ultimele 5-10 minute se lasa fara, pentru a se rumeni frumos deasupra.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]