Reteta de lasagne cu carne de pui, cu sos bechamel si mozarella

de diaconta in Lasagna, 22 Oct 2011 | 60604 vizualizari

COMENTARII (82)

diaconta 1

27.10.2011, 20:56

Isabela,nu sunt nici pe departe atat de apetisante ca si ceea ce gatesti tu

simona119 1

09.02.2012, 16:11

am tot promis ca voi incerca si eu sa fac lasagne, dar intotdeauna m-am speriat de sosul bechamel . acum, dupa ce am vazut la tine, poate imi voi lua inima in dinti si voi incerca arata grozav

diaconta 1

09.02.2012, 16:19

Simona,exact asa gandeam si eu,pur si simplu imi era frica de foile de lasagne sau de cannelloni.Ma gandeam cum o sa se faca daca le pun crude(incercasem si sa le fierb si s-au lipit toate ).Dupa incercarea asta,mi-am dat seama ca teama asta n-avea nici un temei,cu atat mai putin sosul bechamel
asa ca lasa teama la o parte,n-ai motiv

MariaO 1

15.09.2013, 22:38

o bunatate ¡¡ si eu fac reteta asta dar in cantitati duble sa ne saturam bine, heheh...

diaconta 1

16.09.2013, 08:31

MariaO ,inteleapta decizie ))
multumesc de apreciere

AlexNeica 1

04.10.2013, 17:44

O sa incerc si eu reteta asta si o sa revin cu o parere la cum a iesit.

diaconta 1

04.10.2013, 18:52

AlexNeica,te astept cu impresii sper a-ti placa la fel de mult ca noua

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu pui si ciuperci