Reteta de preparare a papanasilor

de alldaycooking in Dulciuri, 1 Mai 2011 | 5142 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 gr branza de vaci
  • 1 lingura de smantana
  • 1 ou
  • 1 plic de zahar vanilat
  • un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 8-9 linguri de faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Am omogenizat branza de vaci cu smantana, oul, bicarbonatul de sodiu si zaharul vanilat, apoi am adaugat 5 linguri de faina. In functie de consistenta compozitiei poate este necesar sa se mai adauge putina faina. Cu ajutorul unei linguri am luat din aceasta compozitie si am tavalit in faina bile la mijlocul carora am facut cate o gaura. Se vor face un numar egal de bilute. Papanasii modelati se prajesc in baie de ulei bine incinsa. Se scot din ulei si se aseaza pe hartie absorbanta. I-am servit cu putin iaurt si inghetata de ciocolata cu visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]