Reteta de preparare a papanasilor

de adry88 in Dulciuri, 17 Dec 2013 | 3819 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g urda
  • 250 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 250 g faina
  • 100 g zahar
  • coaja de portocala
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu urda,zaharul si amestcam bine,adaugam ouale amestecand bine dupa fiecare.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt,coaja de portocale si sarea,

Se framanta bine  pana devin o coca omogena,

Invelim coca in folie alimetara si dam la rece 1 ora.

Facem un sul din aluat si cu un cutit taiem bucati de cca 2 cm grosime,

Facem atatea bilute cati papanasi ne ies,

Intr-o tigaie adaugam ulei si cand s-a incalzit adaugam papanasii care ii prajim pe ambele parti,

Scoatem pe un servetel absorbant,

Asezam papanasii in farfurie si deasupra adaugam smantana si dulceata de care dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de pere cu crema de iaurt.