Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (prajiti)

de COSTEO in Dulciuri, 25 Apr 2013 | 20728 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • sare
  • 120 g zahar
  • coaja lamaie
  • 250 g smantana
  • esenta
  • 30 g stafide (optional)

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (prajiti):

Reteta de preparare a papanasilor

Branza de vaci se amesteca cu galbenusurile,50 g smantana, faina,1/2 lingurita sare si albusurile batute spuma.Se amesteca bine compozitia pana la omogenizare.

Se ia cate o lingura din aluat si se tavaleste prin faina ,apoi modelam cu mana aluatul in forme rotunde pe care le aplatizam si le punem in ulei incins.

Se rumenesc pe ambele parti,se scurg bine de ulei pe un servetel de bucatarie apoi asezati pe un platou  si se mentin la cald pana se servesc.

Se presara zahar pudra peste papanasi.Se poate servi si cu smantana.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (prajiti)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

26.04.2013, 09:43

O daaaa! Super!

Cris2711 1

26.04.2013, 18:12

m-ai omorat)),n-am branza de vaci dar maine)super reteta

mybella 1

24.06.2013, 13:11

foarte buni fra...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papanaşi cu frişcă şi gem de piersici