Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata

de kryky_55 in Dulciuri, 7 Iun 2009 | 19404 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor un desert simplu si bun rau de tot!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde  
  • smantana
  • nutella
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecati oule cu zaharul si branza de vaci,adaugati zaharul vanilinat ,apoi putin cate putin puneti faina pana cand aluatul devine elastic.

Aluatul fiind facut va apucati sa formati mingiute cu mana umeda pe care la gauriti la mijloc cu degetul.

Le prajiti  intr-o tava cu mult ulei de floare soarelui pe ambele parti ,dupa care le scoateti pe un servetel ca sa absoarba surplusul de ulei.

Ornati dupa bunul plac cu muuuulta ciocolata si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

kryky_55 1

08.06.2009, 01:44

Multumesc MIha

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:18

yammy ciocolata

radu092 1

15.02.2013, 18:43

eu as recomanda sa se parjeasca in untura se obtin niste papanasi mult mai fragezi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata, banana si piureu de dovleac (fara gluten)