Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantana

de Aletta in Prajituri, 8 Aug 2016 | 7883 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Ce buni au iesit si asa de repede i-am facut.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 200 g faina
  • 275 g branza dulce (Pilos,Lidl)
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • coaja de la o lamaie
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • 1 ou
  • 5 linguri de zahar
  • ulei pentru prajit
  • smantana grasa
  • dulceata de capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantana:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza dulce se amesteca cu oul,zaharul,zaharul vanilinat,coaja de lamaie.

Faina se amesteca cu praful de copt si praful de sare.

Se amesteca cele doua si se lasa la odihnit 10-15 minute.

Se formeaza cateva cercuri specifice papanasilor si cateva bilute,mie mi-au iesit 6 bucati.

Se prajesc in ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu dulceata si smantana.

Sunt bune atat calde cat si reci

TIPS-URI

1

se poate inlocui cu orice dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si piscoturi