Reteta de preparare a papanasilor fierti

de LUK in Prajituri, 24 Iun 2012 | 3986 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500gr branza de vaci
  • un varf de cutit de sare
  • coja rasa de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri de gris
  • 2 linguri rase de faina
  • 1 ou
  • Pentru pesmet:
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura de zahar
  • in plus o oala mare pentru fiert
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Pregatiti pesmetul pentru inceput.Puneti uleiul impreuna cu pesmetul si zaharul intr-o tigaie nonaderenta si lasati pe foc mic amestecand mereu pana cand pesmetul se rumeneste(ca in poza).

Puneti o oala larga,cu apa sa fiarba.

 Amestecati branza cu grisul ,sarea,faina ,oul si coaja de lamaie.Luati cu lingura compozitia si dati o putin prin faina cat sa puteti modela papanasii.

Cand apa incepe sa fiarba puneti cu grija papanasii ,pe rand,fara a se lipi unul de celalalt.Reduceti focul de sub oala si mai lasati sa fiarba aprox. 8-9 minute.Daca fierbeti prea mult incep sa crape si se imprastie.

Cu o spumiera luati fiecare papanas in parte si puneti l in pesmet.Acoperiti l pe fiecare parte si serviti cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sim0na 1

24.06.2012, 22:46

N-am mancat niciodata...

mamaieelena 1

25.06.2012, 14:02

buni rau

Alinutza80 1

27.06.2012, 19:26

asa nu am mancat niciodata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu rabarbar si branza de vaci