Reteta de preparare a papanasilor fierti

de angyb in Prajituri, 4 Feb 2013 | 8849 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor

    500 g branza de vaci
  • 120 g gris
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • pesmet +zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu grisul oul si zahar. Din compozitia obtinuta se formeaza bilute mici, dupa care se fierb in apa clocotita cu sare. Papanasii sunt gata cand se ridica la suprafata.

Separat topim untul adaugam pesmetul si o lingura de zahar si se lasa pe foc cateva minute avand grija sa nu se arda. Se adauga papanasii si se rostogolesc bine prin pesmet.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]