Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti

de Julie in Prajituri, 19 Noi 2011 | 21737 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 200 g branza de vaci,
  • 2 oua,
  • 50 g zahar,
  • 1 lingura gris,
  • un praf de sare,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • esenta de lamaie,
  • 100 g faina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu galbenusurile. Se adauga faina, grisul, sarea, zaharul vanilat si esenta. La final se incorporeaza albusurile batute spuma impreuna cu zaharul. Se modeleaza papanasi in forma de covrigi rotunzi, care se prajesc apoi in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.
Se ofera cu smantana si dulceata de visine.

”Sai ca-l inghit!” :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros