Reteta de primavara cu peste picant

de Ancutsa in Peste, 16 Iun 2016 | 2366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 macrouri;
  • 1 lamaie;
  • 1 portocala;
  • Ulei de masline;
  • Mirodenii: sare, rozmarin, piper mozaic;
  • 3 foi de dafin,
  • cateva fire de marar si patrunjel.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de primavara cu peste picant:

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.

 

Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei de masline, apoi se condimenteaza astfel: cate o foaie de dafin, putina sare si rozmarin. Se adauga piper mozaic, e colorat si mai picant ca cel negru, asa ca o sa va puna sangele in miscare.

Se asaza in tava pe foaie de copt si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.

Se serveste cu lamaie si portocala, pe care le puteti taia felii sau puteti sa le stoarceti, cum am facut si eu.  Portocala ii da o dulceata si o aroma interesanta si placuta. Folositi si cateva fire de marar si patrunjel, sunt nu numai decorative, ci si gustoase si dau un gust racoritor pestelui.

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2015/03/reteta-de-primavara-cu-peste-picant.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de primavara cu peste picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

AndrutzaP 1

17.06.2016, 09:23

Daaa, foarte buna si gustoasa reteta ta

dantes 1

18.06.2016, 13:27

Bun!

Ancutsa 1

20.06.2016, 16:51

multumesc tuturor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de biban/lup de mare cu ardei si rosii, gatit in papiota