Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan

de Panacris in Sandvisuri, 11 Oct 2022 | 4409 vizualizari

 



 Mda, știu că pentru anumite persoane, sună bizar aceasta Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan, dar  combinația între parmesan și dulceață, e superfaină!
Sunt necesare ca ingrediente: paine, unt, dulceata, parmezan
Dacă veți proba, poate veți trece peste acest prag!
Succes, spor și poftă bună! ;)


 

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan sunt:
  • Pâine 4 felii,
  • Unt sărat cca 20g,
  • Dulceață de caise a la retete.panacris.ro cca.100 g,
  • Fulgi de parmesan cca. 50 g
  • Frunze de mentă, după gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan:

Iata cat de simplu se prepara Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan.

Feliile de franzelă se ung cu unt, apoi se adaugă câte o linguriță de dulceață din caise cu samburi de caise a la Panacris.

Se finalizează cu fulgi de parmesan și se savurează din plin.

Simplu, rapid și gustos.

Spor și poftă bună!

Vezi si reteta de Tartine si crema de branza si somon

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezan