Fructele de mare le-am spalat bine in mai multe ape, apoi le-am pus 1 minut in apa oparita.
Mai intai am pregatit orezul... Am calit ceapa tocata marunt si morcovul ras in putin ulei de masline. Am adaugat si orezul, apoi am pus supa de peste (oasele de peste ramase dupa dezosarea diversilor pesti, fierte impreuna cu legume, apoi strecurata zeama). Am pus amestecul intr-un vas de yena si am dat la cuptorul preincalzit. Am completat cu supa de peste cand a fost cazul.
Intr-un wok am pus putin ulei de masline, si am calit ceapa tocata marunt. Am adaugat usturoiul tocat, ghimbirul ras, sosul de soia, sosul Worcestershire, fulgi de ardei iute si fructele de mare scurse de apa. Am potrivit de sare si piper si am lasat cateva minute la foc.
Cand orezul era fiert pe jumatate, am adaugat fructele de mare. Iar cand a fost gata am tocat marunt ceapa verde, si am adaugat-o orezului.
Am servit alaturi de masline picante.
Pofta buna!