Rollo de pollo a la pimienta

de vik in Pui, 1 Iul 2010 | 5494 vizualizari

COMENTARII (11)

vik 1

01.07.2010, 19:43

Imi pare rau ca nu am poze individuale.
Graba

Cata 1

01.07.2010, 21:07

ce bine arata

Ina 1

01.07.2010, 21:19

prezentarea este excelenta!

Brindusa 1

01.07.2010, 22:35

Foarte interesanta reteta asta. Prin frisca lichida intelegi smantana dulce? Pot pune altceva in loc de piper murat, ca pe aici nu am vazut asa ceva.

silvi0ara 1

01.07.2010, 23:04

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:06

wow , super reteta , si eu vreau , boabele de piper sunt de gata sau le murati voi ?

Bunica 1

02.07.2010, 10:51

Foarte interesanta reteta !

luminita20_2006 1

02.07.2010, 13:37

super reteta

vik 1

02.07.2010, 18:19

prin frisca lichida inteleg ...aceea pe care trebuie sa o bati cu mixerul pentru a o pune pe tort.
Sunt de doua tipuri: indulcita, pentru prajituri si neindulcita, pentru sosuri.

vik 1

02.07.2010, 18:33

Piperul murat nu-l cumpar, ci il prepar.
Folosesc piper negru uscat sau piper verde proaspat ( desi nu prea sunt sigura ce fel de piper folosesc, avand in vedere ca il culeg dintr-un copacel din orasul alaturat)
Are miros de piper, gust de piper, creste in ciorchine.,..dar copacelul nu seamana deloc cu piperul din arborele de piper)
Folosesc un conservant unguresc pentru muraturi (se numeste Kapros-Savanyusagtartosito)
Pun 100 ml apa, 30 ml otet si o lingurita de conservant la 50 grame de piper boabe.
Las sa fiarba 20 minute si apoi il pun in borcane cu capac ermetic.

Daca nu aveti conservant,se poate mura cu 30ml otet, 100 ml apa, 1 lingurita boabe mustar, 1 lingurita coriandru, putin marar si cimbru uscat si o lingura de sare.

Brindusa 1

02.07.2010, 22:15

multumesc pentru raspunsuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de sare